Bagno Xperience

Tijdens de maanden juli en augustus staat er bij Xperience, Total Heppen een Bagno bar.

Over Bagno Xperience!

Als je in het noorden van Italië gaat naar het strand, heb je daar allemaal verschillende Bagno’s (strandbars) liggen langs het strand. In deze Bagno’s kan je iets kleins eten, gaan aperitieven of simpelweg iets drinken. Vermits wij met Xperience volledig de Italiaanse toer zijn opgegaan kan een Bagno tijdens de zomer natuurlijk niet ontbreken!

In onze Bagno focussen we ons op twee soorten Gin. Enerzijds de Tanqueray Rangpur en anderzijds de P-Férence gin van Conference peren, iets nieuw en exclusief.
Jullie kunnen kiezen voor de klassieke versie en gaan voor de mix met Fever Tree OF jullie kiezen voor een Xperience en mixen de gin met de Vino Spumanti Marai de Marai van Foss Marai! Verder kan je in onze Bagno een glaasje wijn drinken, een fris Italiaans biertje of een San Pellegrino.

Ons assortiment aan dranken in de Bagno hebben we bewust beperkt. Jullie kunnen uiteraard binnen in Xperience, Total Heppen altijd terecht voor een ander soort drankje.

Tussen 16H en 18H is het APERITIVO-Time. Jullie zullen tijdens deze uren enkele lekkere hapjes krijgen 🤤

En dan last but not least!

Onze Bagno zal open zijn van maandag tot donderdag van 16h tot 22h. Op vrijdag en zaterdag van 14h tot 24h en op zondag van 14h tot 22h.
Uiteraard zijn onze openingsuren afhankelijk van het goede weer… dus laat ons hopen !

Onze kaart

Speciaal voor de Bagno hebben wij een aangepaste kaart gemaakt zodat jullie optimaal kunnen genieten van de zomer!

Openingsuren van Bagno Xperience

Maandag tot donderdag van 16h tot 22h
Vrijdag en zaterdag van 14h tot 24h00

Zondag: 14h-22h